R1Soft

 The Perfect Magento Hosting Solution for Growing Business

5x Faster. Bulletproof Security. Superior Support.

Planning on a frequency of back-ups of your web server interface.

$

A full image of your server back-up is done.

$
k

The slightest modification of data is recorded automatically by the agent installed on your server.

R1Soft Backup Solutions For Every Role

R1Soft Plans for 1 Agent License

Disk Space

50
100
250
400
1000
2000

USD/Month

$12
$15
$25
$40
$80
$140

Hosting Solution Focused on Increasing Sales

Smart Managed Magento Hosting server to run your store at supersonic speed and increases the Sales.

Tuned for Performance

Free Built-in SSL

99.99% Uptime Guaranteed

Bulletproof Security

Our Awesome Magento Clients 

Jay Paudyal

Jay Paudyal

KnowledgeCafe.in

Searched Google and stumbled upon ServerGuy somehow (thankfully) and have been associated with them ever since. The Magento support team is highly friendly. Their Magento Hosting in India have become vital to our business. Thanks much!

Gurmeet

Gurmeet

Co-Founder, Jewelhub.com

India’s Best Magento Hosting provider that exclusively hosts Magento stores backed by a great support team. Our experience has been phenomenal since past more than 3 years.

Speed up with our Managed Magento Hosting or 100% money-back guarantee!

Oo I’ve got a question

Ques 1: What is the difference between standard migration and white glove migration?

Ans: In standard migration, we put a maintenance page on your old host. Migrate the website to our servers. Testing the website for functionality will be done by you after website is made live on our Magento servers in India.

In white-glove migration, we perform a soft migration and share a temporary URL where the client can check the website functionality on our servers. Once they confirm everything is working fine, we schedule a final migration.

Ques 2: Where are your server locations?

Ans: We currently have Magento Hosting Plans in India and USA. Our servers are coming soon in Australia, Europe, and Singapore.

Ques 3: What if I need more resources later?

Ans: You can upgrade your Magento hosting to high-resource plans at any time by simply emailing your requirements to sales@serverguy.com or call +91-9852704704.

Ques 4: Container vs Cloud – Which plan should I choose?

Ans: Container is an isolated lightweight virtual environment where only 1 of your website can run. The resources are dedicated to it but no customizations or additional software can be installed if you opt for a container plan. We don’t provide root access in container plans.

A cloud is a dedicated virtual machine with its own OS & kernel and multiple websites can be hosted along with customizations and additional software (if required). Example – If you are running your Magento store on sample.com and blog on blog.sample.com, you should choose the Cloud plan. Since it is a managed plan, we avoid giving root access. However, we may provide the requested root access depending on the case-specific requirements.

 

Ques 5: My requirements don’t meet your plans. How can you help?

Ans: Don’t worry! You can talk to our experts, and we’ll analyze your requirements to provide you with a customized plan suiting your needs in next 24hrs.

Ques 6: Do you support Magento on AWS?

Ans: Yes, we do! We are certified AWS consulting partners and have carefully crafted plans for Magento on AWS by optimizing costs and providing scalability.

Ques 7: What all Management includes? 

Ans: We will perform the following services with every magento hosting plan:

1. Regular Updates, Firmware and OS patches

2. Proactive monitoring (Uptime checks per minute & automatic alerts to resolve the issue)

3. Malware scanning

4. 24*7 Magento support

5. FREE Magento Migrations

6. Magento Backups and restoration
You can find our detailed scope of work here.

Ques 8: Where do you keep Magento backups and how will I restore the data? 

Ans: We backup your data daily using r1soft services with 7-day retention period. Either you can restore the data using our control panel or we can do on your behalf.

Fresh from our blog

Top 9 Magento 2 Websites To Inspire Your E-Commerce Store

Magento is the most popular e-commerce platform in the world. Since its inception in 2008, it has come a long way by constantly engaging in improving itself. The launch of Magento 2 is one such example of a major improvement. Even though Magento 1 is still alive and...

read more

Join 1000+ Magento Stores Who Trust Us

Impress your customers with faster page load, using our managed Magento hosting platform.

» Our Step 1: Discussing your current architecture and requirements.

» Our Step 2: Analyzing your requirements for Magento hosting & budget constraints.

» Our Step 3: Suggesting best-suited Magento hosting plan to efficiently achieve your business goals.

Get in touch and we will walk you through best Magento hosting plans to manage your store, keep it secure and start proactive monitoring.

30-min Free Consultation

Talk to Magento Experts Now!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.